Σύνδεση

BMW

Νέα BMW 2 Series Coupe: Πρώτες επίσημες εικόνες από τις δοκιμές

Μετά από αρκετές κατασκοπευτικές φωτογραφίες,, η ίδια η BMW αποφάσισε να δώσε στην δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες από τη νέα 2 Coupe, η οποία βρίσκεται αυτή την εποχή στην φάση των τελικών δοκιμών της.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε την έκδοση Μ240i ΧDrive και παρά το έντονο καμουφλάζ βλέπουμε ότι αυτή η νέα γενιά δεν θα έχει την μεγάλη μάσκα και τις ογκώδεις εισαγωγές αέρα που τόσο έχουν διχάσει τους φανατικούς της εταιρίας.

Όπως φαίνεται θα διατηρήσει τις “πισωκίνητες” αναλογίες στο αμάξωμά της, με κλασικά μεγάλο καπό και σχετικά μικρότερο το πίσω μέρος, αν και μάλλον θα είναι λίγο μεγαλύτερη από το μοντέλο που αντικαθιστά.

Από τις ελάχιστες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει σχετικά με τα μηχανικά της μέρη, η έκδοση M Performance θα διατηρήσει τον εξακύλινδρο εν σειρά κινητήρα με απόδοση ελαφρά ανεβασμένη στους 374 ίππους. Η κίνηση θα μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων με την κατανομή βάρους να είναι η τυπική 50:50 για κάθε σπορ BMW.

H τετρακίνηση θα έχει πιο “πισωκίνητη” ρύθμιση ενώ ο πίσω άξονας θα διαθέτει ένα μπλοκέ διαφορικό M Sport. Το πλαίσιο είναι κατά 12% πιο στιβαρό από το προηγούμενο μοντέλο, ενώ αυξημένα είναι και τα μετατρόχια εμπρός και πίσω.

Θα υπάρχουν και σ’ αυτό το αυτοκίνητο όλα τα σύγχρονα συστήματα των σπορ εκδόσεων της εταιρίας, όπως η ρυθμιζόμενη ανάρτηση και το τιμόνι με την μεταβλητή υποβοήθηση, ενώ το νέο αμάξωμα θα είναι πολύ πιο αεροδυναμικό από το προηγούμενο μοντέλο.

Η παραγωγή της αναμένεται να ξεκινήσει αργά μέσα στο καλοκαίρι και οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν προς τα τέλη της χρονιάς. Όσο για την M2 δεν θα έρθει πριν το 2023, ενώ για το ενδεχόμενο ύπαρξης και ανοιχτής έκδοσης δεν έχει αποφασιστεί τίποτε ακόμα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz