Σύνδεση

Featured

Το νέο βαν της Hyundai to Staria ΔEN είναι ηλεκτρικό (Video)

Η προχωρημένη σχεδίαση δεν συνοδεύεται πάντα και από προχωρημένες λύσεις σε ότι αφορά τα συστήματα πρόωσης. Έτσι το νέο βαν της Hyundai το Staria, το οποίο έχει πράγματι μια εντυπωσιακή εμφάνιση δεν είναι ηλεκτρικό.

Η γκάμα των κινητήρων του μάλιστα περιλαμβάνει δύο σύνολα εσωτερικής καύσης, τον diesel των 2.200 κυβικών και των 177 ίππων και τοn Smartstream 3.5 MPI με τους 275 ίππους με στάνταρ το αυτόματο κιβώτιο των οχτώ σχέσεων. Αργότερα θα ακολουθήσει, εκτός απροόπτου και μια έκδοση με ενεργειακές κυψέλες.

Από κει και πέρα το μήκους 5,25 μέτρων Staria έχει ύψος οριακά κάτω από τα 2,0 μέτρα προκειμένου να μπαίνει χωρίς πρόβλημα σε κλειστούς χώρους στάθμευσης, ενώ υπάρχουν συρόμενες πόρτες και ανάλογα με την έκδοση 7, 9 ή ακόμη και 11 θέσεις. 

Η τελευταία διάταξη θα διατίθεται αποκλειστικά στη Κορέα, ενώ στην Ευρώπη -οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν μετά το καλοκαίρι- το νέο Hyundai Staria θα είναι διαθέσιμο ως Van, Wagon και Wagon Premium και μόνο με τον κινητήρα πετρελαίου.

[ngg src=”galleries” ids=”5556″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz