Σύνδεση

Audi

Φοβερό timing: με το Megxit στην επικαιρότητα πωλείται το Audi 80 Cabriolet της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Το πετρόλ ανοιχτό Audi 80, μοντέλο του 1994 με πεντακύλινδρο κινητήρα 2.300 κυβικών και 133 ίππων, ήταν το προσωπικό αυτοκίνητο της Lady Di. Της πριγκίπισσας Νταϊάνα δηλαδή, μητέρας του μελλοντικού βασιλιά της Μεγάλης Βρετανίας Ουίλιαμ που είχε πολλές φορές μετακινηθεί με αυτό -παίζει το ρόλο του για τους συλλέκτες- φανατικούς της μοναρχίας- και του μικρότερου αδελφού του Χάρι.

Που μαζί με τη σύζυγό του Mέγκαν Μάρκλ έχει δημιουργήσει με το επονομαζόμενο Megxit ντόρο γύρω από τη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας. Που μπορεί να μην τον ήθελε αλλά για αυτούς που πωλούν το κάμπριο της Νταϊάνα τους έρχεται κουτί. Και ίσως τους βοηθήσει να το σπρώξουν με ένα ποσό από 35 έως 45 χιλιάδες λίρες. Για την άλλη φορά που είχε εμφανιστεί σε δημοπρασία και φιλοδοξούσαν πως θα πουληθεί από 50 έως 60 χιλιάδες λίρες τους ξέμεινε.

[ngg src=”galleries” ids=”5053″ display=”basic_thumbnail”] 

Η Νταϊάνα χρησιμοποιούσε το πετρόλ, ανοιχτό και αυτόματο 80άρι, που έχει μόλις 22.000 μίλια στο κοντέρ, την περίοδο που η φήμη της ήταν στο ζενίθ. Το αποτέλεσμα ήταν να εμφανίζεται σε τόσες πολλές φωτογραφίες μαζί του που οι πωλήσεις του μοντέλου, όπως λέει η ίδια η Audi, ανέβηκαν ακριβώς για αυτόν το λόγο.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz