Σύνδεση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποιοι σκληροί δεν θα είναι στο Fast and Furious 9; (Video)

H φημολογία θέλει εδώ και καιρό τον Dwayne Johnson και τον πολύ Vin Diesel να μην μιλάνε και όταν έρχονται φάτσα με φάτσα, ενώ ακόμα και ο Tyrese Gibson έχει δηλώσει την αντιπάθεια του προς τον πρώτο.

Έτσι, ο γνωστός «The Rock» δεν θα δώσει το παρόν στο Fast and Furious 9 και μαζί με τον φασαριόζο Jason Statham θα είναι οι πρωταγωνιστές του νέου φιλμ που σκηνοθετεί ο David Leitch (γνωστός και από το Deadpool) και έχει ως τίτλο Hobbs & Shaw. Πρόκειται για μία ταινία που αποτελεί franchise του Fast & Furious, ενώ τους δυο θα πλαισιώνει η Vanessa Kirby (γνωστή και από το The Crown, Mission: Impossible – Fallout).

Ο Johnson πάντως μπορεί να απουσιάζει από το Fast and Furious 9 όμως άφησε υπονοούμενα πως θα είναι στο μεθεπόμενο. Μέχρι τότε δείτε το τρέιλερ από το Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw που θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ στις 2 Αυγούστου 2019. Το Fast & Furious 9 έχει προγραμματισθεί για τις 10 Απριλίου του 2020 και το υπ’ αριθμόν 10 ένα χρόνο μετά.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured