Σύνδεση

BMW

Μετά τη σειρά 8 Coupe η BMW παρουσίασε και την Cabrio (Video)

Διαδικτυακή πρεμιέρα για την ανοιχτή έκδοση της νέας σειράς 8 λοιπόν της BMW, η οποία θα δώσει το παρόν και στην έκθεση του Los Angeles στα τέλη του μήνα.

Όπως είναι λογικό και αναμενόμενο η ανοιχτή εκδοχή διαφέρει οπτικά σε σχέση με την κουπέ μόνο στη μαλακή της οροφή. Η οποία είναι ιδιαίτερα ποιοτική και μέσα σε 15 δεύτερα, ακόμα και αν το πολυτελές κάμπριο κινείται ακόμα και 50 χλμ./ ώρα, διπλώνει στον ειδικό χώρο που έχει προβλεφθεί για αυτήν.

Με κλειστή την οροφή η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ φτάνει τα 350 λίτρα, ενώ όταν αυτή είναι διπλωμένη περιορίζεται στα 280. Αν χρειάζεται κάτι παραπάνω υπάρχει και η δυνατότητα αναδίπλωσης της πλάτης των πίσω καθισμάτων σε αναλογία 50:50. Στο ταμπλό κυριαρχεί η μεγάλη οθόνη αφής των 12,3 ιντσών στο κέντρο του, ενώ ψηφιακός είναι και ο πίνακας οργάνων με διαγώνιο στις 10,3 ίντσες.

Για την αρχή -οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν το Μάρτιο- θα υπάρχουν δύο τετρακίνητες εκδόσεις της. Η M850i xDrive με τον bi-turbo V8 των 4.400 κυβικών που αποδίδει 530 ίππους και τη diesel 840d xDrive με τον εξακύλινδρο σε σειρά των 3.000 κυβικών και των 320 ίππων. Στην πορεία αναμένονται τόσο η M8 όσο και η βασική 840i.

Γιάννης Σκουφής

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”4389″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”1″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured