Λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα στην έκθεση του Πεκίνου, που ξεκινά στις 25 Απριλίου, διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες της BMW M2 Competition. H οποία θα κινείται από τον κινητήρα της M4, που για την περίσταση θα αποδίδει 410 ίππους. Και αυτός είναι 6κύλινδρος σε σειρά με 3.000 κυβικά, όπως άλλωστε και ο κινητήρας της στάνταρ M2, όμως έχει δύο turbo αντί για ένα.
Φυσικά η αύξηση της ισχύος θα έχει ως αποτέλεσμα και ελαφρώς καλύτερες επιδόσεις. Σύμφωνα με τις φήμες το 0-100 θα ολοκληρώνεται στην έκδοση με το αυτόματο κιβώτιο σε 4,2 δεύτερα.
[ngg_images source=”galleries” container_ids=”4086″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”1″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]
Εξωτερικά η κορυφαία M2 θα ξεχωρίζει από την ελαφρώς διαφορετικά και πιο γωνιώδη μάσκα της καθώς και από το διαφορετικό εμπρός προφυλακτήρας της, με τις χαμηλά τοποθετημένες εισαγωγές αέρα. Οι μαύροι εξωτερικοί καθρέφτες προέρχονται από τη Μ4.
Από την τελευταία προέρχονται και τα καθίσματα το εσωτερικό, ενώ περισσότερα θα μάθουμε με την επίσημη παρουσίασή της στο Πεκίνο.
Γιάννης Σκουφής
