Σύνδεση

Featured

Σοκαριστικό ατύχημα στον 12ωρο αγώνα Bathurst (Video)

Ένα απίστευτο ατύχημα έγινε στον 12ωρο αγώνα Bathurst στην Αυστραλία όπου λίγο έλειψε να έχουμε πολύ πιο άσχημες εξελίξεις.

Όπως βλέπουμε στο σοκαριστικό video, το Audi με οδηγό τον Ash Walsh χτυπά στην μπαριέρα και μένει ακίνητο μέσα στην πίστα. Όμως βρίσκεται σε εξαιρετικά επικίνδυνο σημείο, και ευτυχώς σε πρώτη φάση οι επερχόμενοι οδηγοί καταφέρνουν και τον αποφεύγουν.

Όμως λίγο πιο πίσω έρχεται μία Mercedes με οδηγό τον John Martin και πέφτει με τρομακτική ορμή πάνω στο σταματημένο Audi, σκορπώντας συντρίμμια παντού μέσα στην πίστα.

Ευτυχώς παρά την ισχυρότατη σύγκρουση και οι δύο οδηγοί δεν έπαθαν τίποτα σοβαρό, πέρα από ελαφρείς τραυματισμούς και το αναπόφευκτο σοκ. Την ευθύνη βεβαίως την έχουν οι άνθρωποι της πίστας, καθώς όπως βλέπουμε δεν υπάρχει πουθενά ένα σημαιάκι που να προειδοποιεί τους υπόλοιπους οδηγούς για το τι έχει γίνει στην πίστα.

Πάντως το θέαμα είναι συγκλονιστικό, ιδίως αν συνδυαστεί με τον ζωντανό ήχο, και όσα ακούγονται κατά την διάρκεια της σοκαριστικής σύγκρουσης.

Παναγιώτης Τριτάρης

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Γιατί η Mercedes κάνει στροφή 180 μοιρών;

Mercedes-Benz

Οι Alfa Romeo Giulia και Stelvio παίρνουν παράταση ζωής  

Alfa Romeo

Το Honda Prelude επιστρέφει μετά από ¼ του αιώνα στην Ευρώπη

Featured

Audi TT RS4, το θηρίο που δεν μπήκε ποτέ στην παραγωγή

Audi