Σύνδεση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο LEONARDO DI CAPRIO ΣΤΗ FORMULA E

Ο διάσημος ηθοποιός Leonardo di Caprio και η Venturi Automobiles ανακοίνωσαν πως θα μετέχουν από κοινού στο πρωτάθλημα της Formula E κι έτσι η Venturi Grand Prix Formula E Team με έδρα το Μονακό θα είναι πιθανότατα η 10η και τελευταία συμμετοχή. Συνιδρυτής θα είναι ο σταρ του Χόλυγουντ που δήλωσε πως «το μέλλον του πλανήτη μας εξαρτάται από την χρήση ενεργειακά αποδοτικών και καθαρών οχημάτων. Η Venturi συμμετέχει σε αυτή τη προσπάθεια και είμαι ευτυχής που θα συμμετέχω και εγώ».

Έτσι, οι ομάδες που πιθανώς θα συμμετάσχουν στη Formula E για το 2014- 15 είναι οι: Drayson Racing Formula E Team (Μ. Βρετανία), China Racing Formula E Team (Κίνα), Andretti Autosport Formula E Team (ΗΠΑ, Dragon Racing Formula E Team (ΗΠΑ), e.dams Formula E Team (Γαλλία), Super Aguri Formula E Team (Ιαπωνία), Audi Sport ABT Formula E Team (Γερμανία), Mahindra Racing Formula E Team (Ινδία), Virgin Racing Formula E Team (Μ. Βρετανία) και Venturi Formula E Team (Μονακό).

Η Venturi είναι ευρέως γνωστή για το ρεκόρ ταχύτητας που κατέχει και για τις προσπάθειες κατάρριψής του. Στα βραχυπρόθεσμα πλάνα της εταιρίας και μετά την πρώτη της συμμετοχή ως ομάδα είναι η ανάληψη της κατασκευής των μονοθεσίων από τη 2η σεζόν.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το VW ID.4 αλλάζει όνομα και ταυτότητα

Featured

Το Ford Focus επιστρέφει αλλά γίνεται SUV

Featured

Hennessey Blackbird: 850 άλογα, αγνή οδηγική εμπειρία – Τιμούλα;

Featured

Η BYD μπήκε στην ελίτ των μεγαλύτερων εταιρειών παγκοσμίως

BYD