Σύνδεση

Featured

O JACKIE CHAN ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟ LE MANS ΜΕ ΤΟ OSCAR!

H καρό σημαία του τερματισμού χθες στο Le Mans είχε τους νικητές της (την Porsche), τα δράματα (την Toyota) και έναν απρόσμενο πρωταγωνιστική: τον πασίγνωστο ηθοποιό Jackie Chan, η ομάδα του οποίου τερμάτισε στην δεύτερη και τέταρτη θέση.

Μάλιστα το αυτοκίνητο με τον αριθμό #38 της Jackie Chan DC Racing Oreca της κατηγορίας LMP2 ήταν στην κορυφή της κούρσας μόλις 70 λεπτά πριν τελειώσει ο αγώνας, όταν τελικά προσπέρασε η Porsche 919 Hybrid που πήρε και τη νίκη.

JACKIE-2

Πάντως το αυτοκίνητο, που οδηγούσαν οι Ho-Pin Tung (πρώτος Κινέζος οδηγός στο podium!), Oliver Jarvis και Thomas Laurent τερμάτισε πρώτο στην δική του κατηγορία ενώ και η τέταρτη θέση στην γενική κατάταξη για το άλλο αυτοκίνητο της ομάδας είναι ένας πραγματικός άθλος.

Ο ίδιος ο Jackie 63χρονος Chan δήλωσε ότι η δεύτερη θέση και η εξαιρετική απόδοση της ομάδας του είναι το ίδιο όταν πήρε το Όσκαρ! Παρ’ όλα αυτά δεν βρισκόταν στο Le Mans για να πανηγυρίσει, καθώς είχε υποχρεώσεις που τον κράτησαν στην Σαγκάη.

Στο μήνυμα πάντως που έστειλε στην ομάδα, πέρα από την δήλωση ότι είναι καλύτερο και από Όσκαρ, υποσχέθηκε ότι θα επιμείνει και υποσχέθηκε να εργαστούν σκληρά για την επόμενη χρονιά και για τα χρόνια που έρχονται. Λέτε να γεννιέται μία νέα αυτοκρατορία την ίδια στιγμή που ονόματα όπως η Toyota φαίνεται να μην έχουν ακόμα βρει τον δρόμο για τις νίκες στο Le Mans;

Παναγιώτης Τριτάρης

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz