Σύνδεση

Featured

MAD MAX… MERCEDES: ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ! (VIDEO)

Σε μία απίστευτη υπερπαραγωγή, ακόμα και για τα δεδομένα της Mercedes, η γερμανική εταιρία έφτιαξε ένα μοναδικό video με όλα τα βαρέα της οχήματα για εκτός δρόμου αποστολές.

merc-desert-2

Με αισθητική από Mad Max και πολλές ώρες γυρισμάτων, βλέπουμε όλα τα off-road οχήματα της Mercedes, από το G-Wagen (4×4 και 6×6) μέχρι τα μεγάλα της φορτηγά, το Αctros (σε 4×4 και 8×8), το Αrocs, το τετρακίνητο Atego, το Ζetros σε διάταξη 6×6.

Από την “παρέα” λείπει παραδόξως το πιο χαρακτηριστικό όχημα παντός καιρού της εταιρίας, το Unimog αν και αυτό ανήκει σε μία δική του ξεχωριστή κλάση.

merc-desert-3

Όπως και να έχει το βίντεο είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Όπως επίσης εντυπωσιακή είναι και η επίδειξη δύναμης της Daimler γενικότερα, καθώς μπορεί κάτω από το ίδιο “αστέρι” να φτιάχνει αυτοκίνητα όπως το επερχόμενο hypercar Project One και μονοθέσια της Formula 1 έως φορτηγά για τις πιο ακραίες συνθήκες στον πλανήτη.

Παναγιώτης Τριτάρης

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured