Σύνδεση

Citroen

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ SUV ΤΗΣ DS AUTOMOBILES

Πριν λίγες ώρες διέρρευσαν στο Διαδίκτυο φωτογραφίες που δείχνουν ένα μεσαίο SUV με τα σήματα της DS και χωρίς καθόλου καμουφλάζ. Η εικόνα που εμφανίστηκε πρώτα στην ιστοσελίδα Citronfeng αποκαλύπτει το όχημα που πιθανόν θα ονομάζεται DS 7 και το οποίο όπως είναι ήδη γνωστό έχει περάσει αρκετούς μήνες σε δοκιμασίες ώστε να είναι έτοιμο μάλλον για την έκθεση της Γενεύης.

Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο στην κατηγορία των Audi Q5 και BMW Χ4, καθώς η Γαλλική εταιρία (τμήμα της Citroen) θέλει με αυτό το μοντέλο να μπει σφήνα ανάμεσα στους premium κατασκευαστές. Η εικόνα δείχνει ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον αισθητικά μοντέλο, με αρκετές διαφοροποιήσεις από την μέχρι τώρα γνωστή εικόνα των DS κυρίως σε ότι αφορά την μάσκα και τα φωτισιτκά σώματα, τα οποία έχουν LED φώτα ημέρας με μία πολύ ξεχωριστή σχεδίαση.

DS-7-1

Κάτω από το καπό θα βρίσκεται εξ όσων γνωρίζουμε η πλατφόρμα EPM2 του γκρουπ PSA, ενώ σε ότι έχει να κάνει με τους κινητήρες θα υπάρχει σίγουρα ο νέος 1,5 diesel αλλά και μία Plug-In υβριδική έκδοση. Η κορυφαία εκδοχή του αυτοκινήτου θα κινείται από έναν βενζινοκινητήρα 240 ίππων.

Η παρουσίαση του πρώτου SUV της DS αναμενόταν για την έκθεση της Σαγκάης, όμως αν κρίνουμε από το γεγονός ότι κυκλοφορεί ελεύθερη και χωρίς καμουφλάζ, μάλλον θα το δούμε στην έκθεση της Γενεύης που ξεκινά στις 9 Μαρτίου.

Παναγιώτης Τριτάρης

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το πιο ακριβό Suzuki Jimny έχει έξι τροχούς 

Featured

Νέο Opel Mokka: Πιο μοντέρνο και πιο τολμηρό – Πόσο κοστίζει

Featured

Το νέο Audi A6 Avant θα είναι το τελευταίο με θερμικούς κινητήρες

Audi

Η Volvo καταργεί σταδιακά τα στέισον

Volvo