Σύνδεση

Featured

ΤΡΕΛΑ DRIFT ΣΤΗΝ ΑΒΑΝΑ: ΣΗΚΩ ΦΙΝΤΕΛ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ! (VIDEO)

Μπορεί να χρειάστηκε να περάσουν δεκαετίες υπό τον Κομαντάντε, αρκούν όμως όπως φαίνεται 850 άλογα, ένας τρελός οδηγός (o ΒJ Baldwin) και ένα παλαβό Toyota με την υποστήριξη της Toyo Tires για να έρθει ένα βήμα -για την ακρίβεια ένα… άλμα- πιο κοντά η Κούβα στον καπιταλισμό.

havana-2

Στο απίστευτης ενέργειας και αισθητικής video βλέπουμε αυτό το “τέρας” να κάνει μοναδικής δυσκολίας άλματα, drift και burnouts μέσα στους δρόμους της Αβάνας και σε κάποια κομμάτια της επαρχίας του νησιού. Μάλιστα ένα από τα άλματα, το μεγαλύτερο από αυτά, έφθασε σε μήκος τα 58 μέτρα.

Μπορεί να πρόκειται για ένα καλά στημένο διαφημιστικό του energy drink “Μonster”, όμως δεν παύει να είναι και μία ένδειξη των αλλαγών που έρχονται με ταχύ ρυθμό στην Κούβα. Μπορεί να μην έκαναν δουλειά τόσα χρόνια αποκλεισμού και μυστικών αποστολών, όμως η διεθνής γλώσσα της “μπάντας” και του καμένου λάστιχου είναι σίγουρα ο καλύτερος και πιο αποτελεσματικός δρόμος για τον καπιταλισμό.

Hasta la victoria siempre, που θα έλεγε και ο αείμνηστος Κομαντάντε…

Παναγιώτης Τριτάρης

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Peugeot E-208 GTi: Η επιστροφή του θρύλου στην ηλεκτρική εποχή

Featured

Alfa Romeo: Στην Ελλάδα η Junior Intensa – Πόσο κοστίζει

Alfa Romeo

Nissan Qashqai e-POWER: Νέα γενιά εξηλεκτρισμού χωρίς πρίζα

Featured

Τα έκαναν… μαντάρα με τα ονόματα των ηλεκτρικών

ΕΙΔΗΣΕΙΣ