Σύνδεση

F1

Μία Red Bull ταξιδεύει στους δημόσιους δρόμους των ΗΠΑ (Video)

Μετά την καλοκαιρινή βόλτα του Ricciardo ήρθε και η σειρά του Max Verstappen να κάνει και αυτός την δική του βόλτα με μία Formula 1 σε δημόσιους δρόμους των ΗΠΑ. Στο πολύ όμορφο video που έδωσε στην δημοσιότητα η ομάδα, βλέπουμε τον Max να κόβει βόλτες σε διάφορα χαρακτηριστικά σημεία των ΗΠΑ, να κυκλοφορεί σε χωματόδρομους και στην παραλία του Μαϊάμι και γενικά να δημιουργεί την προβλεπόμενη αναστάτωση (και μαζί και τον “θόρυβο” που απαιτεί το μάρκετινγκ).

   

Στο video βλέπουμε το μονοθέσιο να κυκλοφορεί στις αναβάσεις του Κολοράντο, σε χωματόδρομους στα Βραχώδη όρη, να κάνει ανεφοδιασμό στην παραλία του Μαϊάμι και στο τέλος να καταλήγει στους νυχτερινούς δρόμους του Mαϊάμι, όπου στην παρέα προστίθεται και ο Ricciardo.

To θέαμα είναι εντυπωσιακό και βέβαια έχει και έναν έξτρα σκοπό: την ενίσχυση της προσπάθειας της πόλης του Μαϊάμι, να μπει και αυτή στο καλεντάρι της Formula 1. Κάτι που δεν θα γίνει το 2019, και μετατίθεται για το 2020, όμως ακόμα και έτσι μας μένει ένα πολύ όμορφο και ιδιαίτερα ξεχωριστό video.

Παναγιώτης Τριτάρης

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Γιατί η Mercedes κάνει στροφή 180 μοιρών;

Mercedes-Benz

Οι Alfa Romeo Giulia και Stelvio παίρνουν παράταση ζωής  

Alfa Romeo

Το Honda Prelude επιστρέφει μετά από ¼ του αιώνα στην Ευρώπη

Featured

Audi TT RS4, το θηρίο που δεν μπήκε ποτέ στην παραγωγή

Audi