Σύνδεση

BMW

ΦΡΕΝΑΑΑΑ…! – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΕ ΠΙΣΤΑ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

H εικόνα που μας έρχεται από το Μεξικό και συγκεκριμένα από την πίστα Autodromo Hermanos Rodriguez είναι πραγματικά σοκαριστική. Στο βίντεο που προέρχεται από μία on-board κάμερα βλέπουμε μία ήσυχη track day στην πίστα όπου όλα εξελίσσονται ομαλά.

Ξαφνικά από πίσω δεξιά ακούγεται ένα δυνατό φρενάρισμα και ξαφνικά μία γαλάζια ΒΜW (πιθανόν Μ3 ίσως και Μ4 δεν προλαβαίνουμε να δούμε) έρχεται με… “όσα” και πέφτει με δύναμη πάνω σε μία άλλη M3 μάλλον Ε92. Τα χιλιόμετρα είναι τόσο πολλά που και τα δύο αυτοκίνητα “διακτινίζονται” από το οπτικό πεδίο της κάμερας, με τα συνακόλουθα αποτελέσματα σε ότι αφορά τις καθολικές ζημιές και στα δύο.

Ευτυχώς όπως μαθαίνουμε και οι δύο οδηγοί την γλίτωσαν με ελαφρά τραύματα. Επίσης από την περιγραφή του βίντεο μαθαίνουμε ότι ο οδηγός της μπλε Μ3 είχε “χάσει” τα φρένα στην ευθεία, και δεν είχε κανέναν τρόπο να αντιδράσει. Αν κάποιος από εσάς πάντως καταλαβαίνει τα “μεξικάνικα” που ακούγονται στο βίντεο, καλό θα ήταν να μας τα μεταφράσει…

Παναγιώτης Τριτάρης

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αυτό είναι το καινούργιο Lancia Ypsilon!

Featured

Πόσο κοστίζει το νέο Honda CR-V στην Ελλάδα;

Honda

Αυτή είναι η ανανεωμένη Skoda Octavia

Featured

To νέο Ford Puma είναι ακόμα καλύτερο

Featured