Σύνδεση

Featured

Δείτε το τύπου First Class κάθισμα που εξέλιξε η Ford για ύπνο στο αυτοκίνητο (Video)

Το πιο δημοφιλές όχημα στις HΠΑ, το Ford F150 μπορεί πλέον να εφοδιαστεί ως έξτρα και με ένα νέο κάθισμα που εξέλιξε η εταιρία.
Πρόκειται για ένα κάθισμα που μοιάζει (ή και ξεπερνάει) τα αντίστοιχα της πρώτης θέσης των αεροπλάνων, το οποίο μπορεί να ανακλιθεί πλήρως και να προσφέρει την δυνατότητα στους δύο εμπρός επιβάτες να κοιμηθούν.

Όπως αναφέρεται στο video που δείχνει τις δυνατότητες του καθίσματος, υπάρχουν πολλοί πελάτες της εταιρίας, όχι μόνο οι επαγγελματίες αλλά και οι ιδιώτες, οι οποίοι θα μπορούσαν πολύ εύκολα να πάρουν έναν υπνάκο κατά την διάρκεια κάποιας αναμονής στις δουλειές τους.

Το κάθισμα που σχεδίασε η Ford πέρα από την πλήρη ανάκλιση έχει και κάποια άλλα χαρακτηριστικά, όπως το ανασήκωμα της έδρας ώστε να δημιουργηθεί ένα εντελώς επίπεδο “κρεβάτι” ενώ υπάρχουν και ειδικά στηρίγματα για τους ώμους.

Τα Max Recline Seats όπως ονομάζονται έχουν πέντε αποκλειστικές πατέντες στην κατασκευή τους, χωρίς όμως να απαιτούν κάποιες ιδιαίτερες μεθόδους για την παραγωγή τους. Τα καθίσματα αυτά προσφέρονται στις ακριβές εκδόσεις του F150 και μάλλον σίγουρα θα τα δούμε και σε άλλα μοντέλα της εταιρίας.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αυτό είναι το καινούργιο Lancia Ypsilon!

Featured

Πόσο κοστίζει το νέο Honda CR-V στην Ελλάδα;

Honda

Αυτή είναι η ανανεωμένη Skoda Octavia

Featured

To νέο Ford Puma είναι ακόμα καλύτερο

Featured