Σύνδεση

Featured

ΤΟ LADA ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΤΟ VESTA, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ

Η Lada θα παρουσιάσει εντός έδρας, στην έκθεση της Μόσχας, τον αντικαταστάτη του άγνωστου στα μέρη μας Priora, το οποίο θα λέγεται Vesta.

Από το Vesta λοιπόν οι Ρώσοι έχουν παρουσιάσει επίσημα κάποιες αποσπασματικές εικόνες, ενώ κυκλοφορούν και κάποιες κατασκοπευτικές σαν κι αυτή που βλέπετε, που δείχνουν ολόκληρο το αυτοκίνητο. Το οποίο έχει μια σαφώς πιο σύγχρονη εμφάνιση σε σχέση με ότι μας έχει συνηθίσει μέχρι σήμερα η Avtovaz, κάτι που ισχύει και για το εσωτερικό του, που έχει αποκαλυφθεί επίσημα.

Και το οποίο χαρακτηρίζεται από μια μεγάλη κεντρική οθόνη, ενώ γενικά ο σχεδιασμός του είναι minimal. Παράλληλα υιοθετούνται και αρκετά στοιχεία από το πρωτότυπο X-Ray του 2012, το οποίο πιστώνεται στο πρώην σχεδιαστή της Volvo Steve Mattin.

Το Vesta θα κινείται από έναν τετρακύλινδρο 1.600 κυβικών της Renault, στον όμιλο της οποίας ανήκει πλέον η Avtovaz, το πλαίσιό του θα είναι καινούργιο, ενώ ο εξοπλισμός του για τη ρώσικη αγορά θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων εμπρός αερόσακους, ABS, θερμαινόμενα καθίσματα και αισθητήρες φωτός και βροχής προς 400.000 ρούβλια, που αντιστοιχούν σε περίπου 8.300 ευρώ.

Η παραγωγή του νέου Lada Vesta θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο, ενώ στο στάντ της μάρκας στην έκθεση της Μόσχας θα πλαισιώνεται και από δύο πρωτότυπα, ενός hatchback κι ενός μικρού SUV.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το πιο ακριβό Suzuki Jimny έχει έξι τροχούς 

Featured

Νέο Opel Mokka: Πιο μοντέρνο και πιο τολμηρό – Πόσο κοστίζει

Featured

Το νέο Audi A6 Avant θα είναι το τελευταίο με θερμικούς κινητήρες

Audi

Η Volvo καταργεί σταδιακά τα στέισον

Volvo