Σύνδεση

Featured

ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ SKODA

H Skoda έχει να επιδείξει μια ιστορία 120 ετών, η οποία εκτίθεται στο μουσείο της, που άνοιξε τις πόρτες του έπειτα από 2 χρόνια και την ολοκλήρωση μιας εκτεταμένης ανακαίνισης.

Παράλληλα άνοιξε τις πόρτες του και στο Google Street View με το οποίο μπορεί κανείς να το επισκεφθεί και εικονικά –κάντε απλά κλικ ΕΔΩ– και να δει μέσα από την οθόνη του υπολογιστή του και μεταξύ άλλων το πρώτο αυτοκίνητο που κατασκεύασε η ŠKODA (το Voiturette A που σχεδιάστηκε από τους ιδρυτές της μάρκας Laurin & Klement), καθώς και τα διάσημα L&K-ŠKODA 110, ŠKODA 860, ŠKODA Superb 4000 και ŠKODA 1101 Tudor Cabriolet.

SKODA-MUSEUM-VIRTUAL-2

Στα συνολικά 1.800 τετραγωνικά του ŠKODA Museum βρίσκονται περίπου 340 εκθέματα συμπεριλαμβάνοντας επιβατικά κανονικής παραγωγής, αγωνιστικά και πρωτότυπα μοντέλα, διάφορους κινητήρες ανά εποχή, τέσσερις μοτοσικλέτες και ένα ποδήλατο.

Το Google Street View προσφέρει και τη δυνατότητα εικονικής επίσκεψης στο Κέντρο Εξυπηρέτησης της Skoda –ανακαινίστηκε ριζικά το 2013- στο Mladá Boleslav. Εκεί μπορεί κανείς να δει με μεγάλη λεπτομέρεια το εξωτερικό και το εσωτερικό κάθε σύγχρονου μοντέλου, καθώς και την γκάμα από ποδήλατα και γνήσια προϊόντα της μάρκας.

Μουσεία ή χώρους με ανάλογη δυνατότητα επίσκεψης με αυτό της Skoda έχουν και οι Lamborghini, Pagani, Honda, καθώς και η πίστα του TopGear

Γιάννης Σκουφής

SKODA-MUSEUM-VIRTUAL-3

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Alfa Romeo: Στην Ελλάδα η Junior Intensa – Πόσο κοστίζει

Alfa Romeo

Nissan Qashqai e-POWER: Νέα γενιά εξηλεκτρισμού χωρίς πρίζα

Featured

Η Chery στην Ελλάδα: Πρεμιέρα με υβριδικά SUV από 28.490 ευρώ

Chery

Το νέο Opel Frontera στην Ελλάδα – Πόσο κοστίζει

Featured