Σύνδεση

SEAT

IBIZA CUPRA: ΚΑΤΩ ΑΠΟ 20.000

Μετά τις απλές εκδόσεις ήρθε και η σειρά του Seat Ibiza Cupra να εμφανιστεί στα show room της μάρκας στη νέα, ανανεωμένη του μορφή, η οποία είναι σαφώς πιο δυναμική σε σχέση με αυτή της πρώτης περιόδου του.

Χαρακτηριστικοί εδώ είναι οι καινούργιοι προβολείς με τις έντονες ακμές και τα LED φώτα ημέρας σε συνδυασμό με τη νέα μάσκα, μαζί βέβαια με τους βαμμένους μαύρους εξωτερικούς καθρέφτες, αλλά και τους πιο τονισμένους προφυλακτήρες.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν, όπως άλλωστε συνέβαινε και στην προηγούμενη εκδοχή, τα μπάκετ καθίσματα αλλά και το νέο φορητό σύστημα infotainment, που ονομάζεται Seat Portable System και φιλοξενεί διάφορες λειτουργίες.

Ο κινητήρας του Ibiza Cupra εξακολουθεί να είναι και πάλι ο γνωστός 1.4 TSI με τη διπλή υπερτροφοδότηση (kompressor για χαμηλά, turbo για ψηλά), που αποδίδει 180 ίππους, εξασφαλίζει πολύ καλές επιδόσεις (0-100 σε 6,9 δεύτερα, τελική σχεδόν 230) και χρειάζεται επίσημα μόνο 5,9 λίτρα αμόλυβδης για κάθε 100 χιλιόμετρα. Η αντίστοιχη εκπομπή CO2 είναι 139 γραμμάρια το χιλιόμετρα. Ο τετρακύλινδρος συνδυάζεται στάνταρ με 7άρι αυτόματο κιβώτιο DSG, ενώ στάνταρ είναι τόσο το ηλεκτρονικό μπλοκέ διαφορικό XDS όσο και οι προβολείς BiXenon.

Σε ότι αφορά την ανάρτηση του ανανεωμένου κορυφαίου Seat Ibiza η βασική διάταξη δεν έχει αλλάξει (γόνατα μπροστά, ημιάκαμπτος πίσω) όμως οι μηχανικοί των Ισπανών έχουν επέμβει στις ρυθμίσεις, με αποτέλεσμα να έχουν βελτιωθεί τόσο η ακρίβεια και τα δυναμικά χαρακτηριστικά όσο και η άνεση.

Οι τιμές του ανανεωμένου IbizaCupra θα κυμαίνονται και πάλι κάτω από τις 20.000 ευρώ, με πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό, με απόσυρση.

{gallery}photos/32/NEWS/SEAT-IBIZA-CUPRA-FL{/gallery}


{youtube}X6_yTKhISWI{/youtube}

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Το Fiat Panda έγινε Pandina (Video)

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured