Σύνδεση

Ford

NEO FORD KUGA ΑΠΟ 24.000

Οι 24.000 ευρώ θα είναι η τιμή εκκίνησης για το νέο SUV της Ford, το Kuga στη Γερμανία όταν θα αρχίσει η διάθεσή του την άνοιξη και σαφώς μας δίνει μια εικόνα για το που θα κινηθεί τιμολογιακά και στην Ελλάδα.

Η τιμή αυτή αντιστοιχεί στην έκδοση με τον 1.6 EcoBoost βενζίνης των 150 ίππων, η οποία είναι προσθιοκίνητη, έχει χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων και επίπεδο εξοπλισμού Trend.

Mε τον ισχυρότερο 1.600 turbo βενζίνης που αποδίδει 182 ίππους το νέο Kuga είναι 4x4 –η τετρακίνησή του είναι ηλεκτρονικά ελεγχόμενη και συλλέγει στοιχεία από 25 συνολικά αισθητήρες, ώστε να επεμβαίνει μόνο όταν χρειάζεται- και με αυτόματο κιβώτιο, ενώ η τιμή του, στη Γερμανία πάντα, ξεκινά από της 29.250 ευρώ.

Ο βασικός diesel είναι δίλιτρος με 140 ίππους, συνδυάζεται είτε με χειροκίνητο κιβώτιο είτε με αυτόματο διπλού συπλέκτη, μπορεί να είναι προσθιοκίνητο ή τετρακίνητο και στην πιο απλή του έκδοση (χειροκίνητο κιβώτιο, 2×4) κοστίζει από 26.500 ευρώ. Η 4x4 εκδοχή του θα είναι στη Γερμανία κατά 2.000 ευρώ πιο ακριβή, ενώ η κορυφαία έκδοση πετρελαίου με τους 163 ίππους, πάντα από τα δύο λίτρα, και με ανάλογα τεχνικά χαρακτηριστικά με τη λιγότερο ισχυρή θα ξεκινά από τις 29.500 ευρώ.

Το νέο Kuga εκτός από καλό επίπεδο εξοπλισμού από τη βασική του κιόλας έκδοση θα μπορεί να διαθέτει και πολλά εξελιγμένα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας, ενώ στα πλεονεκτήματά του περιλαμβάνονται και οι χώροι, τόσο για τους επιβάτες όσο και για τις αποσκευές.

{gallery}photos/31/news/NEO-FORD-KUGA-PRICES{/gallery}


{youtube}DyQ-UcW6lGI{/youtube}

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

F1, Δοκιμές Μπαχρέιν: Η Red Bull παραχώρησε την πρώτη θέση στη Ferrari

F1

H Mercedes αναθεωρεί τους στόχους για τα ηλεκτρικά

Mercedes-Benz

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Renault 5 E-Tech: Ρετρό εμφάνιση με ηλεκτρικό υπόβαθρο

Featured