Σύνδεση

Alfa Romeo

ALFA ROMEO MITO: ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ 12.240

Η Alfa Romeo Mito ανανεώνεται μετά από μια 5ετία, αλλά μην φανταστείτε ότι το facelift της αυτό συνοδεύεται από δραματικές αλλαγές. Κάθε άλλο μάλιστα, μιας και αισθητικά έχουν απλά υιοθετηθεί κάποιες λεπτομέρειες από την QV, όπως οι σκουρόχρωμοι προβολείς και η μάσκα. Αντίστοιχα στο εσωτερικό έχουν προστεθεί, με επιπλέον χρέωση, μια οθόνη αφής 5 ιντσών καθώς και μια θύρα USB, μαζί βέβαια με την καθιερωμένη αλλαγή επενδύσεων.

Το πιο σημαντικό νέο για την περίσταση είναι η προσθήκη στη γκάμα του TwinAir turbo των 875 κυβικών, των 105 ίππων και των 145 Nm ροπής (στις 2.000 σ.α.λ.), ο οποίος καλύπτει ήδη το Euro 6, εξασφαλίζει ένα 0-100 σε 11,4 δεύτερα και μια τελική σχεδόν 185 χλμ./ ώρα. Την ίδια στιγμή οι εκπομπές CO2 του είναι 99 γραμμάρια το χιλιόμετρο, οπότε απαλλάσσεται και από τα τέλη κυκλοφορίας.

Η ανανεωμένη Alfa Romeo Mito θα είναι διαθέσιμη άμεσα και σε τιμές που ξεκινούν από τις 12.240 ευρώ, με καλό επίπεδο εξοπλισμού και απόσυρση.

Γιάννης Σκουφής

{gallery}photos/37/NEWS/ALFA-ROMEO-MITO-FL{/gallery}


Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Formula 1: Αυτά είναι τα μονοθέσια του 2024

F1

F1, Δοκιμές Μπαχρέιν: Η Red Bull παραχώρησε την πρώτη θέση στη Ferrari

F1

Alfa Romeo: Τελικές δοκιμές της Milano που παρουσιάζεται στις 10 Απριλίου

Alfa Romeo

H Mercedes αναθεωρεί τους στόχους για τα ηλεκτρικά

Mercedes-Benz