Σύνδεση

Genesis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 4.300 ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ GENESIS G90

Το G90 της Genesis, της μάρκας πολυτελείας που πρόσφατα ανακοίνωσε επίσημα η Hyundai, δείχνει πως έχει όλα τα φόντα και τα προσόντα να γίνει επιτυχία, μιας και η κορεάτικη εταιρεία ανακοίνωσε πως μέσα στο πρώτο 24ωρο, από τη στιγμή που ενεργοποιήθηκε το online σύστημα, πήρε πάνω από 4.300 παραγγελίες. Πιο συγκεκριμένα 4.342, με το σημαντικό εδώ να είναι πως το G90 δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα επίσημα, καθώς αυτό έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 9 Δεκεμβρίου.

Το πρώτο μοντέλο της Genesis, που στην Κορέα θα ονομάζεται EQ900, αναμένεται να έχει εμφατικό παρουσιαστικό, σύγχρονα πολυμέσα και premium ποιότητα κατασκευής. Κινητήρες του θα είναι ένας ατμοσφαιρικός V6 GDI 3.800 κυβικών με 335 ίππους, καθώς και ένας ολοκαίνουργιος turbo V6 3.300 κυβικών με 370 ίππους, ενώ η κορυφαία εκδοχή του θα κινείται από το V8 των 5.000 κυβικών τη μάρκας, με 426 άλογα.

Το κιβώτιο θα είναι παντού αυτόματο 8 σχέσεων και κινητήριοι τροχοί θα είναι είτε οι πίσω είτε, προαιρετικά και οι τέσσερις. Ακόμα περισσότερα στοιχεία για το Genesis G90 με την επίσημη πρεμιέρα του.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αυτό είναι το καινούργιο Lancia Ypsilon!

Featured

Πόσο κοστίζει το νέο Honda CR-V στην Ελλάδα;

Honda

Αυτή είναι η ανανεωμένη Skoda Octavia

Featured

To νέο Ford Puma είναι ακόμα καλύτερο

Featured