Σύνδεση

Volkswagen

GOLF ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 2013 & ΣΤΕΙΣΟΝ

Το καινούργιο Volkswagen Golf είναι το Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2013 και η γερμανική εταιρεία σχεδόν ταυτόχρονα με την ανακήρυξη πρόσθεσε στη γκάμα του και την πολύ δημοφιλή -όχι στην Ελλάδα- στέισον έκδοσή του.

To VW Golf Variant, όπως είναι η επίσημη ονομασία του, έχει σε σχέση με το hatchback ένα μεταξόνιο μεγαλύτερο σχεδόν κατά 60 χιλιοστά, ενώ γενικά οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί της Volkswagen έκαναν εξαιρετική δουλειά στην εκμετάλλευση των χώρων στο εσωτερικό. Κι αυτό γιατί το μέγεθος του χώρου αποσκευών -καθοριστικός παράγοντας για ένα στέισον- κυμαίνεται από 605 έως 1.620 λίτρα, τιμές κορυφαίες για ένα μικρο-μεσαίο μοντέλο.

Κατά τα άλλα η γκάμα των κινητήρων, βενζίνης και πετρελαίου, αλλά και τα υπόλοιπα μηχανικά μέρη του Golf Variant δεν διαφοροποιούνται από τις εκδόσεις δύο όγκων του γερμανικού best seller. Έτσι συνολικά προστέθηκε και ο 1.6 TDI Blue Motion που αποδίδει 110 ίππους και καταναλώνει μόλις 3,3 λίτρα πετρελαίου για κάθε 100 χιλιόμετρα στο VW Golf Variant.

{gallery}photos/34/NEWS/VW-GOLF-VARIANT{/gallery}


Επόμενο:

HONDA CIVIC TOURER

Μη χάσεις:

GIUGIARO PARCOUR

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αυτό είναι το καινούργιο Lancia Ypsilon!

Featured

Πόσο κοστίζει το νέο Honda CR-V στην Ελλάδα;

Honda

Αυτή είναι η ανανεωμένη Skoda Octavia

Featured

To νέο Ford Puma είναι ακόμα καλύτερο

Featured