Σύνδεση

Aston Martin

ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ ΜΕΡΟΣ 2ο

Aventador με τα χρώματα της αστυνομίας του Ντουμπάι που σας είχαμε δείξει πριν από μερικές ημέρες είναι φυσικά η πλέον κατάλληλη για καταδιώξεις αλλά έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα: που βάζεις τον παράνομο όταν το συλλάβεις όταν το περιπολικό είναι διθέσιο; Κι όταν έχει αφήσει τα άλλα αυτοκίνητα της αστυνομίας έτη φωτός πίσω;

Η λύση είναι απλή και τη σκέφτηκαν αμέσως οι αστυνομικοί στο Ντουμπάι: αγοράζεις τετραθέσια περιπολικά με ανάλογες επιδόσεις, όπως μια Ferrari FF με 660 ίππους ή μια Bentley GT.

Για τις απλές περιπολίες πάντως, σαν κι αυτές που στα μέρη μας κάνουν τα παιδιά της ΔΙΑΣ, αρκούνται σε ένα Chevrolet Camaro SS Coupe με 430 ίππους, σε μια συλλεκτική Aston Martin One-77 γιατί οι άλλες είναι συνηθισμένες ή σε μια Mercedes SLS AMG.

Σύμφωνα με το GulfNews.com πάντως σε λίγο καιρό αναμένεται και η ναυαρχίδα αυτών των highclass περιπολικών της ειδικής ομάδας, που δεν είναι τίποτα πιο λίγο από μια Bugatti Veyron με φάρο Swarovski. Το τελευταίο δεν είναι απόλυτα επιβεβαιωμένο γιατί θεωρείται υπερβολή. Και σπατάλη

Γιάννης Σκουφής

Με τη συνεργασία του www.caroto.gr

{gallery}photos/36/NEWS/DUBAI-POLICE-CARS-PART-II{/gallery}


{youtube}OYX3YXnwF9k{/youtube} {youtube}M-MIwSs97CE{/youtube}

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αυτό είναι το καινούργιο Lancia Ypsilon!

Featured

Πόσο κοστίζει το νέο Honda CR-V στην Ελλάδα;

Honda

Αυτή είναι η ανανεωμένη Skoda Octavia

Featured

To νέο Ford Puma είναι ακόμα καλύτερο

Featured