Σύνδεση

Featured

ΜΕ PORSCHE 919 LMP1 KAI 900 AΛΟΓΑ ΣΤΟ SPA! (VIDEO)

Μπορεί η Formula 1 να κερδίζει την μερίδα του λέοντος στο ενδιαφέρον των θεατών σε όλο τον κόσμο, όμως υπάρχουν και άλλες μορφές αγώνων με εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον και ακόμα μεγαλύτερο ανταγωνισμό (το τελευταίο όχι ότι είναι και ιδιαίτερα δύσκολο…).

Στην σύγχρονη μορφή του πρωταθλήματος αντοχής, του WEC, υπάρχουν μερικά από τα πιο εξελιγμένα αυτοκίνητα στην ιστορία αυτών των αγώνων, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα την Porsche 919 που τρέχει στην κατηγορία LMP1 (τα σύγχρονα πρωτότυπα ας τα ονομάσουμε).

Στο βίντεο που παραθέτουμε βλέπουμε τον Earl Bamber να κάνει έναν “τρελό” γύρο στην πίστα του Spa στο Βέλγιο, προσπαθώντας να τιθασεύσει τα 900+ άλογα της Porsche στην ιδιαίτερα απαιτητική αυτή πίστα.

Πρόκειται για έναν γύρο από τα ελεύθερα δοκιμαστικά του εξάωρου αγώνα στην συγκεκριμένη πίστα, και η στιγμή που περνά με τέρμα το γκάζι πάνω από την φημισμένη στροφή Eau Rouge είναι όλα τα λεφτά! Απολαύστε τον.

Παναγιώτης Τριτάρης

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Renault 5 E-Tech: Ρετρό εμφάνιση με ηλεκτρικό υπόβαθρο

Featured

Το Fiat Panda έγινε Pandina (Video)

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured