Σύνδεση

Featured

ΔΕΙΤΕ ΤΟ NEO VW ARTEON ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΤΟΥ! (VIDEO)

Το πρώτο video με το νέο VW Arteon έδωσε στην δημοσιότητα η γερμανική εταιρία, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον των καταναλωτών, μιας και η παραγωγή του αναμένεται να ξεκινήσει τον Ιούνιο στο εργοστάσιο του Emden στην Γερμανία.

Το πολύ όμορφο sedan με στοιχεία κουπέ της VW (το οποίο αντικαθιστά το Passat CC) έκανε το ντεμπούτο του στην έκθεση της Γενεύης και αμέσως συγκέντρωσε τα κολακευτικά σχόλια τόσο των δημοσιογράφων όσο και του κοινού. Οι περισσότεροι παραδέχονται ότι πρόκειται για το πιο ενδιαφέρον σχεδιαστικά VW των τελευταίων ετών, κάτι που μεταξύ άλλων είναι απαραίτητο, αφού πλέον αποτελεί την ναυαρχίδα της εταιρίας στα μεγάλα sedan.

VW-ARTEON-2018-11

Το νέο μοντέλο θα παρέχεται σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού (Standard, Elegance και η πιο σπορ R-Line), ενώ ε ότι αφορά τους κινητήρες θα είναι διαθέσιμη όλη η γκάμα των μοτέρ που βρίσκουμε και στο Passat, μεταξύ των οποίων και η πιο ενδιαφέρουσα βενζινοκίνητη επιλογή για την Ελλάδα, με τον νέο 1.5 TSI των 150 ίππων.

Στο βίντεο πάντως βλέπουμε το νέο VW Arteon με σάρκα και οστά να επιβεβαιώνει τον τίτλο του χαρισματικού σε σχεδίαση αλλά και με upper class χαρακτήρα αυτοκινήτου. Κάτι που μάλλον προδιαγράφει λαμπρό εμπορικό μέλλον, έστω και αν η αγορά των sedan αντιμετωπίζει -και αυτή- πιέσεις από την καταιγίδα των πάσης φύσεως SUV και crossover.

Παναγιώτης Τριτάρης

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Formula 1: Αυτά είναι τα μονοθέσια του 2024

F1

F1, Δοκιμές Μπαχρέιν: Η Red Bull παραχώρησε την πρώτη θέση στη Ferrari

F1

H Mercedes αναθεωρεί τους στόχους για τα ηλεκτρικά

Mercedes-Benz

Alfa Romeo: Τελικές δοκιμές της Milano που παρουσιάζεται στις 10 Απριλίου

Alfa Romeo