Σύνδεση

F1

ΕΠΙΣΗΜΟ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ FERRARI SF70H ΓΙΑ ΤΟ 2017 (VIDEO)

Mετά την πρωταθλήτρια Mercedes που αποκάλυψε χθες το δικό της μονοθέσιο, η Ferrari γίνεται η έκτη ομάδα που δείχνει στο κοινό το νέο της αυτοκίνητο για το πρωτάθλημα του 2017.

Μετά από μία μάλλον απογοητευτική χρονιά, η Ferrari πιστεύει ότι με το το νέο της μονοθέσιο, το 63ο στην ιστορία της εταιρίας, θα μπορέσει να είναι πιο ανταγωνιστική μέσα στο 2017. Όπως βλέπουμε και η Ιταλική ομάδα ακολουθεί τα δεδομένα που θέτουν οι νέοι κανονισμοί σε ότι αφορά την αεροδυναμική σχεδίαση του μονοθεσίου, ιδίως στο εμπρός και το πίσω μέρος.

2017-ferrari-sf70h-f1-car (3)

Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει το γεγονός ότι πλέον το χρώμα είναι αποκλειστικά κόκκινο χωρίς τα λευκά τμήματα που είχε το περσινό.

Στην εκδήλωση που παραβρέθηκαν και οι δύο οδηγοί, ο Sebasstian Vetter και ο Kimi Raikkonen υπήρχε έντονη αισιοδοξία ότι πολλά θα αλλάξουν το 2017, καθώς υπάρχουν και αρκετές μεταγραφές στο τεχνικό team με ιδιαίτερη σημασία για την αποτελεσματικότητα της ομάδας.

Παναγιώτης Τριτάρης

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

F1, Δοκιμές Μπαχρέιν: Η Red Bull παραχώρησε την πρώτη θέση στη Ferrari

F1

H Mercedes αναθεωρεί τους στόχους για τα ηλεκτρικά

Mercedes-Benz

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Η Toyota κατηγορείται για παραποίηση στοιχείων σε κινητήρες diesel

Toyota