Σύνδεση

Renault

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΧΑΜΟΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ RENAULT CLIO CUP ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ (VIDEO)

Μία απίστευτη καραμπόλα με συγκρούσεις και ανατροπές έγινε στον αγώνα του Renault Clio Cup την Κυριακή που μας πέρασε στην πίστα του Ντόνινγκτον στην Βρετανία. Το ιδιαίτερα ανταγωνιστικό αυτό πρωτάθλημα έδειξε και πάλι ότι το αίμα των οδηγών τους βράζει με αποτέλεσμα να φθάνουν σε ακραία ανταγωνιστικές συμπεριφορές.

Οι τρεις οδηγοί που προηγούνται στον αγώνα (για την ιστορία οι Paul Rivett, Lee Pattison και Shayne Deegan) στριμώχνονται ο ένας δίπλα στον άλλο για να πάρουν την σωστή γραμμή για την στροφή που ακολουθεί. Κανείς από τους τρεις δεν αφήνει το γκάζι με αποτέλεσμα ένα από τα Clio να πατήσει στο γρασίδι και να αρχίσει τα τετ-α-κε.

Το… μάρμαρο βέβαια το πλήρωσαν οι πιο πίσω οδηγοί οι οποίοι ξαφνικά βρέθηκαν μπλεγμένοι σε μία κατάσταση που δεν μπορούσαν να ξεφύγουν. Κάποια από τα αυτοκίνητα βρέθηκαν εκτός πίστας, άλλα τράκαραν μεταξύ τους, και ένα από αυτά απογειώθηκε στον αέρα.

Ευτυχώς δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί, ενώ ο αγώνας σταμάτησε για αρκετή ώρα μέχρι να μαζευτούν τα συντρίμμια από την πίστα. Πατήστε το play και δείτε τι σημαίνει πραγματικός αγώνας και δη επί βρετανικού εδάφους.

Παναγιώτης Τριτάρης

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

F1, Δοκιμές Μπαχρέιν: Η Red Bull παραχώρησε την πρώτη θέση στη Ferrari

F1

H Mercedes αναθεωρεί τους στόχους για τα ηλεκτρικά

Mercedes-Benz

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Η Toyota κατηγορείται για παραποίηση στοιχείων σε κινητήρες diesel

Toyota